Domotica

De toepassing van domotica neemt een steeds grotere plaats in, in onze samenleving zowel in en om ons huis of in het bedrijf, het biedt veel mogelijkheden om het verblijf daar comfortabel en vooral gemakkelijk te maken, het meest toegepaste systeem bij ons is het draadloos schakelen van Moeller, het is betrouwbaar en van prima kwaliteit.

Het kan toegepast worden in een nieuwbouw, bestaande woning of bedrijfsruimte met een legio aan mogelijkheden, zo hebben wij installatie's opgeleverd met de volgende toepassingen:

  • Schakelen en dimmen van de complete verlichting binnen en buiten dmv afstandsbedieng met lcd scherm en een sleutel bediening vanuit de auto.
  • Schakelen van de binnen en buitenverlichting en bedienen van de rolluiken dmv lichtsensor, afstandbediening en roommanager.
  • Schakelen en dimmen van de binnen en buitenverlichting, verwarming, rolluiken en vijver dmv druktoetsen, afstandsbediening, sleutelbediening, licht en temperatuur sensoren en een roommanager.

Dit zijn nog maar een klein aantal projecten die we hier kunnen noemen en natuurlijk is ons gehele bedrijfspand ook voorzien van het draadloos schakel systeem, kom er eens een kijkje nemen en overtuig uzelf van de legio aan mogelijkheden die het biedt.